Firmen Detail

Belastingdienst
Mitglied seit,
Melden Sie sich an, um Kontaktdaten anzuzeigen
Login

Über das Unternehmen

Stellenangebote

  • Adviseur informatiehuishouding  

    - Utrecht (Stad)

    Een toekomstbestendige informatiehuishouding van de Belastingdienst; dat is jouw missie als adviseur informatiehuishouding. Je implementeert en voert beleid uit, vertaalt wet- en regelgeving naar de praktijk én vergroot en verbetert de duurzame toegankelijkheid van digitale overheidsinformatie. Reken daarbij op veel verdieping samen met vakgenoten, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en flexibiliteit in werktijden en -locatie.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Je geeft richting en implementeert het beleid en de kaders rond informatiehuishouding bij een van onze directies. Hierbij werk je intensief samen met de senior adviseur informatiehuishouding van jouw directie. Je houdt rekening met de voorwaarden vooraansluiting op de archief beherende afdeling, kent de (on)mogelijkheden voor het verantwoord opslaan en archiveren van fysieke en digitale producten. Met de archief beherende afdeling maak je afspraken over de opslag, de archivering en het terugvinden van de documenten. Vervolgens zorg je dat betrokkenen zich houden aan de gemaakte afspraken. Je maakt collega's bewust van het nut en de noodzaak van een goede informatiehuishoudingen zorgt dat ze hier ook naar handelen. Je gaat op tactisch en operationeel niveau aan de slag met informatiehuishouding. Als het nodig is, breng je nieuwe processen in of voer je wijzigingen door op bestaande processen.

    Een bijzondere baan, omdat

    Je volop kansen krijgt om jouw carrière vorm te geven. Samen brengen we jouw wensen en behoeften in kaart en bekijken we welke directie het beste bij je past. Werk je al bij de Belastingdienst? Dan onderzoeken we je doorgroeimogelijkheden in een oriëntatiegesprek.
    Je meebouwt aan een goed functionerende organisatie, want die begint bij volledige, betrouwbare en transparante informatie.
    Je aan de slag gaat met actuele uitdagingen in een sterk ontwikkelende organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, waardoor je jezelf kunt verdiepen in het vakgebied.
    Je deel uitmaakt van een netwerk van (senior) adviseurs informatiehuishouding binnen de Belastingdienst en samenwerkt met de centrale afdeling informatiehuishouding.

    "Als adviseur informatiehuishouding ben je dagelijks bezig de informatiehuishouding binnen de Belastingdienst verder op orde te krijgen. Het is interessant en leerzaam met verschillende mensen van verschillende directies binnen de organisatie in gesprek te zijn over onderwerpen die ons aangaan. "Robert, teammanager Advies & Regie.

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
    Je hebt ervaring met documentaire informatiesystemen.
    Je hebt affiniteit met duurzame toegankelijkheid, selectielijsten, bewaren en vernietigen, openbaarmaking, documentmanagement en archiefbeheer.
    Je hebt kennis van wet- en regelgeving rondom archivering en document- en informatiehuishouding, zoals de Archiefwet, de Wet open overheid en de Algemene verordening gegevensbescherming.
    Je spreekt en schrijft Nederlands.

    Jouw competenties

    Organisatiesensitiviteit
    Resultaatgerichtheid
    Motiveren
    Plannen en organiseren
    Netwerken

    De afdeling - Directie Organisatie en Personeel

    Het mooie van deze vacature is dat die openstaat bij verschillende directies binnen de domeinen Informatiehuishouding en Data en Security. Dit betekent dat we niet alleen meerdere nieuwe collega's zoeken, maar ook dat we tijdens de sollicitatieprocedure samen kijken welke directie het beste bij jou past. Ben je binnen jouw vakgebied op zoek naar specifieke(re) inhoudelijke uitdagingen om jezelf verder te verdiepen? Werk je graag bij een grote directie of gaat je voorkeur uit naar een kleinschaliger werkomgeving? We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke wensen en ambities! Is er na het eerste gesprek een positieve indruk van beide kanten? Dan brengen we je graag in contact met een of meerdere directies. Zo kunnen jullie gezamenlijk verkennen of het interessant is om bij ons de volgende stap in je loopbaan te zetten.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    Ben jij een Adviseur informatiehuishouding of wil je er één worden?
    Reageer dan snel, zodat we samen kunnen oriënteren op jouw behoeften en wensen binnen je loopbaan. Na dit gesprek gaan we op zoek naar welke mogelijkheid binnen de Belastingdienst het beste bij je past.

    We hebben namelijk bij meerdere directies posities te vervullen. Denk aan directies als Particulieren, Klantinteractie & -Services en Centrale Administratieve Processen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

    Werk je al bij de Belastingdienst?
    En ben je geïnteresseerd in doorgroeimogelijkheden naar de functie van business data steward? Ook dan kun je solliciteren om samen een oriëntatiegesprek aan te gaan over jouw behoeften en wensen binnen je loopbaan.

    Werk je bij de Belastingdienst en ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Word dan 'medewerver' door de persoon door te verwijzen naar deze vacature en kom in aanmerking voor een mooie beloning.

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
    • We bekijken of jouw cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten bieden om een gesprek in te plannen.
    • Tijdens dit gesprek met een materiedeskundige en een adviseur werving & selectie, verdiepen we ons dan in jouw loopbaanwensen, voorkeuren en (leer)behoeften.
    • Vervolgens zoeken we samen met jou naar welk dienstonderdeel het beste past bij jouw wensen. Het is ook mogelijk om met meerdere dienstonderdelen het gesprek aan te gaan en naderhand een keuze te maken als dat jouw voorkeur heeft.

    De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Meer weten? Klik dan hier!

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Senior Functioneel beheerder Toeslagen  

    - Gelderland

    Wil je bijdragen zodat de vitale voorzieningen in Nederland voor iedereen betaalbaar zijn, heeft het beheer van een ICT-systeem geen geheimen voor je, ben je constant bezig met hoe een team nog beter kan functioneren en pak je het initiatief als er iets moet gebeuren? Dan zijn we op zoek naar jou!

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Je werkt binnen het beheerteam CAP-TGP (Toeslagen Gebruiksbeheer en Procesregie) in subteam Voortbrenging en je speelt een belangrijke rol bij het signaleren van mogelijke (ICT-)verbeteringen voor je directe collega's en draagt bij aan oplossingen hiervoor. Denk hierbij aan het specificeren en reviewen van nieuwe voorzieningen en releases. Je betrekt je collega's bij de veranderingen op zowel het proces- als op technisch vlak. Tevens coördineer je implementaties en daarvoor stem je af met de betrokkenen en belanghebbenden. Je draagt ook actief bij aan verdere professionalisering van het subteam en het totale beheerteam.
    Je monitort de werking van het Toeslagensysteem, signaleert tijdig issues en communiceert hierover met collega's en (keten)partners. Verstoringen weet je snel en goed te analyseren en je neemt maatregelen, zodat herstel snel plaatsvindt en schade beperkt wordt. Dit doe je niet alleen tijdens kantooruren, maar je draait ook - samen met je collega's van CAP-TGP - bereik- en beschikbaarheidsdiensten buiten kantooruren. Je bent vraagbaak voor het team én de ketenpartners.

    Een bijzondere baan, omdat

    Je werk een grote maatschappelijke impact heeft; je draagt bij aan het betaalbaar houden van de vitale voorzieningen.
    Je hebt te maken met diverse partijen binnen de organisatie: je bent de schakel tussen business en IT.
    Je alle ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, dit ook met het oog op jouw ambitie én potentie om door te groeien in onze organisatie.
    Je hebt flexibiliteit in werkplekken. Je werkt hybride: vanuit huis én op kantoor in Apeldoorn.

    "Als functioneel beheerder ben je dagelijks actief bezig met het refinen van nieuwe ontwikkelingen, maar ook kom je in actie als er een verstoring optreedt. Je analyseert het systeem en de data en je onderhoud een goede band met onze IV afdeling en de business om tot een goede oplossing te komen. Tevens ondersteun je je directe collega's die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse dataverversing en het uitvoeren van campagnes." Rob, functioneel beheerder toeslagen.

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
    Je bent proactief en wacht niet af tot er iets op je af komt; je pakt het initiatief.
    Je bent communicatief sterk en beschikt over een klantgerichte instelling.
    Je bent omgevingsbewust en houdt bij het nemen van beslissingen rekening met maatschappelijke, organisatorische en politieke verhoudingen.
    Je hebt bij voorkeur aantoonbare kennis van of ervaring met het beheren en analyseren van software en data van een grote en complexe organisatie.
    Je hebt kennis en ervaring met het schrijven van SQL-query's en het werken met databases en bij voorkeur kennis van SPLUNK.
    Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met agile en SAFe.

    Jouw competenties

    zelfontwikkeling
    plannen en organiseren
    samenwerken
    resultaatgerichtheid
    analyseren

    De afdeling - Directie Centrale Administratieve Processen

    De directie Centrale Administratieve Processen (CAP) is het kloppend hart van de Belastingdienst. Iedereen in Nederland heeft met ons te maken. Jaarlijks versturen en verwerken wij meer dan 316 miljoen brieven, e-mails, aanslagen en aangiften. De verantwoordelijkheid voor de ontvangst, verwerking en verzending van alle fiscale gegevens van én aan burgers en bedrijven ligt bij ons. CAP is georganiseerd in vier onderdelen: Gegevens, Heffing, Inning en Centrale Functies.

    Samen zorgen zij ervoor dat iedereen in Nederland een aanslagbiljet krijgt, aangifte kan doen of een toeslag ontvangt. Om al deze gegevens op een verantwoordelijke en juiste manier te kunnen verwerken voert CAP miljoenen handelingen door, grotendeels geautomatiseerd. Onze ambitie? Massaal persoonlijk maken. Door zoveel mogelijk te digitaliseren, optimaliseren en slim gebruik te maken van data kunnen we dit mogelijk maken. Dit vraagt om medewerkers die mee- en vooruitdenken, nieuwsgierig zijn en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen. Kijk voor meer info:

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.
    Op 5 juni vinden de selectiegesprekken plaats.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

    Wanneer er voldoende geschikte reacties zijn, kan de vacature eerder sluiten.

  • Functioneel beheerder  

    - Gelderland

    Ben jij de brug tussen techniek en gebruiksgemak? Dan voel je je als functioneel beheerder bij de Belastingdienst helemaal op je plek. Hier ondersteun je collega's én bouw je aan slimme oplossingen.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Als functioneel beheerder werk je mee in het team Functioneel Beheer van het Competence Center Generieke Hulpmiddelen. Dit Competence Center beheert een breed scala aan hulpmiddelen, van klein tot groot, die ontwikkelstraat-overstijgend worden ingezet binnen de IV-organisatie van de Belastingdienst. Het gaat hierbij met name om leveranciersproducten. Denk aan tooling voor samenwerking, geautomatiseerd testen, UX design, contentmanagement en versiebeheer. Binnen het team werken we onder andere met de Atlassian suite en aanverwante producten, zoals Confluence, Jira, Bitbucket en Gliffy. Voor deze tooling zoeken we een functioneel beheerder met ervaring en inzicht in hoe deze producten optimaal ingezet en beheerd worden.

    Je stelt mastertemplates en best practices op, schrijft duidelijke werkinstructies voor collega's en zorgt voor een goede inrichting van het autorisatieproces en het functioneel beheer van nieuwe producten. Ook handel je aanvragen en inhoudelijke vragen af die via de Jira Service Desk binnenkomen. Je houdt productinformatie actueel - bijvoorbeeld in de vorm van FAQ's - en levert input voor de ITSM knowledge base. Daarnaast stel je ICT-berichten op en publiceer je release notes die gebruikers helder informeren over wijzigingen.

    Het Competence Center Generieke Hulpmiddelen voert het volledige lifecyclemanagement uit van zo'n vijftig ondersteunende tools voor medewerkers binnen en deels buiten de IV-organisatie. Het team bereidt het packagen van clientapplicaties voor, verzorgt de inrichting van applicatie- en databaseservers en is in veel gevallen ook verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de producten in haar portfolio.

    Een bijzondere baan, omdat

    je meedenkt over kaders en richtlijnen van de tools uit het portfolio.
    je meehelpt bij het implementeren van een correcte inrichting, zowel voor bestaande als nieuwe tools.
    je alle ins en outs van jouw producten kent en fungeert bij complexe vraagstukken als sparring partner voor de architect, GH collega's en de product owner.
    je teams begeleidt bij Proof Of Concepts om nieuwe concepten uit te proberen.
    je gebruikers ondersteunt bij hun vragen, die binnenkomen via onze Jira Service Desk.
    je demo's en onboardingssessies geeft aan nieuwe gebruikers.

    "De goede werksfeer en collegialiteit binnen dit team maakt het mogelijk dat we dagelijks de (top)prestatie kunnen leveren waarbij we er samen voor zorgen dat de vele GH producten optimaal, veilig en gebruiksvriendelijk, door gebruikers binnen de gehele Belastingdienst, gebruikt kunnen worden. " Petra, functioneel beheerder

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
    Je hebt aantoonbare ervaring met zowel servicemanagement alsook met functioneel beheer en/of technisch applicatiebeheer.
    Je hebt gedrevenheid in het leggen van een relatie tussen gebruikers, management, engineers en beheerders.
    Je hebt kennis van en ervaring met Agile werken.
    Je hebt de vaardigheid om met informatiemanagement 'business' en 'IT' effectief te koppelen.
    Je hebt ervaring met de Atlassian suite (pré).

    Jouw competenties

    Initiatief
    Analyseren
    Plannen en organiseren
    Klantgerichtheid
    Organisatiesensitiviteit

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • DevOps engineer CI/CD Pipelines  

    - Gelderland

    IV zoekt een veelzijdige DevOps engineer voor de Cobol/Java Git ontwikkelstraat. Help ons een toekomstbestendig software delivery platform voor Cobol én Java te bouwen!

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Er is de afgelopen jaren een stevig fundament gerealiseerd voor de Cobol/Java Ontwikkelstraat met Jenkins pipelines op Linux infra waarop diverse plugins draaien voor onder andere compilatie, code kwaliteit controles, package build, interactie met Artifact Repository (Nexus) en interactie met deployment tooling (Dinq). Een groot deel hiervan is in Groovy/Java en Python geschreven.

    We willen dit aanbod actualiseren en herijken. Hiervoor moeten diverse technische, functionele en operationele verbeteringen worden doorgevoerd en ook de eigen software voortbrenging binnen het team willen we verbeteren met als doel kort-cyclisch te kunnen releasen.

    Je bent bij deze werkzaamheden proactief, innovatief en neemt zelf het nodige initiatief. Je kunt je makkelijk inwerken in opzet en werking van bestaande oplossingen en die evalueren op nut en noodzaak. Je kent daarbij de behoefte van een Cobol/Java ontwikkelaar en kunt die vertalen naar praktische toepasbaarheid binnen de Cobol/Java ontwikkelstraat services. Je communiceert daarbij makkelijk met collega-ontwikkelaars en bent gedreven om nieuw opgedane kennis te delen met jouw collega's. Je gaat op een positieve, constructieve manier om met feedback, kritiek en tegenslagen.

    Binnen "Generieke Voorzieningen" zijn meerdere teams actief met het ontwikkelen en beheren van verschillende software delivery platformen. Binnen het Cobol/CICS/DB2 team worden twee Cobol ontwikkelstraten beheerd: de legacy Cobol Endevor ontwikkelstraat en de nieuwe Cobol Git Ontwikkelstraat. In dit team ga je specifiek ingezet worden op ontwikkeling en beheer van de nieuwe Cobol Git Ontwikkelstraat. Het team werkt Agile en loopt mee in de PI cyclus van "Generieke Voorzieningen" vanuit de value stream "Klassieke ontwikkelstraten". Voor dagelijkse werkzaamheden maakt het team gebruik van de Atlassian Suite: Jira, Bitbucket en Confluence.

    Een bijzondere baan, omdat

    je alle ruimte krijgt om te ontwikkelen.
    je bedenkt, ontwerpt, uitprobeert, realiseert en implementeert nieuwe technische, functionele en operationele verbeteringen.
    je de eigen DevOps voortbrenging naar een hoger plan brengt met behulp van pipelines en testautomatisering.
    je actief kennis uitdraagt binnen en buiten het team door middel van presentaties, consultancy of workshops.

    "Het is geweldig om te zien hoe wij met onze inspanningen direct bijdragen aan de vernieuwing van de CI/CD Pipelines en het software voortbrengingsproces binnen de IV-organisatie van de Belastingdienst", Jimmy - DevOps engineer

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt ervaring met het Linux platform, Groovy, Rexx, Ansible, Python, OpenTelemetry, Grafana en Splunk.
    Je hebt kennis van DevOps, Continuous Integration en Continuous Delivery processen.
    Je hebt een T-Shaped houding en je werkt volgens de Agile principes met Scrum (SAFE).
    Je hebt ervaring met testautomatisering (Robot Framework en/of Python test).
    Je werkt actief aan het verdiepen en verbreden van je kennis op de gevraagde kennisgebieden.
    Kennis van het Mainframe (IBM) is een grote pré.

    Jouw competenties

    Analyseren
    Resultaatgerichtheid
    Samenwerken
    Zelfontwikkeling
    Plannen en organiseren

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Senior MDSE developer  

    - Gelderland

    Wil jij meewerken aan applicaties die bijdragen aan een actueel en betrouwbaar digitaal klantbeeld voor de Belastingdienst? Als MDSE-ontwikkelaar binnen het team Toezicht Applicaties werk je aan het ontsluiten van gegevens vanuit bronsystemen op het mainframe, die worden gepresenteerd in moderne front-endapplicaties. Je ontwikkelt, onderhoudt en verbetert applicaties die dagelijks door duizenden collega's worden gebruikt in het toezichtproces.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Je maakt deel uit van het team Toezicht Applicaties, onderdeel van Generieke Voorzieningen (GV). Samen met een multidisciplinair team werk je aan de ontwikkeling en het beheer van applicaties, met een focus op modelgedreven softwareontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het modelleren, genereren en onderhouden van softwarecomponenten, waarbij je gebruikmaakt van MDSE-tools en -methodieken. Je werkt met test- en productieomgevingen (OTQP) en zorgt dat de applicaties stabiel, veilig en goed geïntegreerd zijn met andere systemen binnen de Belastingdienst.

    Een bijzondere baan, omdat

    je werkt aan applicaties die dagelijks door tienduizenden collega's worden gebruikt.
    je volop invloed hebt op de technische inrichting en verbetering van applicaties.
    je je bevindt in een hecht team met veel ervaring en collegialiteit.

    "Wat ik fijn vind aan dit team, is dat iedereen klaarstaat om je te helpen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we lossen problemen echt samen op. Je voelt je hier snel thuis." - MDSE developer bij de Belastingdienst.

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau.
    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als applicatiebeheerder op Windows.
    Je hebt ervaring met het opzetten en beheren van OTQP-omgevingen.
    Je weet hoe je ingekochte applicaties uitrolt, integreert en onderhoudt.
    Je bent bekend met infrastructuur, technische aanpassingen en tooling zoals scripts, monitoring en deployment.

    Jouw competenties

    Analyseren
    Creativiteit
    Overtuigingskracht
    Resultaatgerichtheid
    Samenwerken

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Scrum master  

    - Gelderland

    Als scrum master binnen Innen op Aangifte lever je impact. Deze applicatie verwerkt miljoenen belastingaangiftes per maand - van motorrijtuigenbelasting tot overdrachtsbelasting. De betrouwbaarheid van dit proces is cruciaal voor burgers én voor de Belastingdienst. Jouw rol? Teams begeleiden in een agile werkwijze die zowel de samenwerking als de IT-kwaliteit versterkt. Binnen onze multidisciplinaire agile teams speel jij een sleutelrol. Je helpt de teams effectief samenwerken, begeleidt ze in het toepassen van Scrum en SAFe, en zorgt dat ze optimaal waarde kunnen leveren. Jij zorgt ervoor dat agile werken niet alleen op papier staat, maar in de praktijk écht werkt. Ben jij die scrum master die graag verschil maakt in een complexe, maar betekenisvolle omgeving? Dan kijken we uit naar jouw reactie.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    In jouw rol als scrum master ben je betrokken bij het hele ontwikkeltraject van onze services. Je verbindt de verschillende teams door de lean/agile principes uit te dragen en Scrum/SAFE in de dagelijkse praktijk toe te passen. Voor je teams ben je een makkelijk benaderbaar klankbord en je faciliteert effectieve communicatie tussen het team en de stakeholders. Je levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling door de werkzaamheden van het team beheersbaar en zo goed mogelijk voorspelbaar te maken.

    De teams werken met meerdere technieken, waaronder Java en BPM. Op dit moment zijn er twee teams, waarvan één volledig Nederlandstalig is en één gebruik maakt van buitenlandse inhuur krachten met een Engelse voertaal. Op termijn gaan enkele onderliggende technieken wijzigen, waardoor de bouw-en-beheer verantwoordelijkheden gecombineerd zullen moeten worden in een DevOps-team. Dat brengt uitdagingen en wijzigende werkprocessen met zich mee, waarbij we een effectieve Scrum/SAFE werkwijze niet mogen vergeten! Jij kunt hierin een verbindende rol spelen.

    Een bijzondere baan, omdat

    je mee mag werken aan een belangrijke verandering in de werkwijze.
    je teams begeleidt in een complexe, maar cruciale transitie naar uiteindelijk DevOps.
    je niet alleen processen verbetert, maar ook mensen helpt groeien in hun rol.
    je bijdraagt aan een toekomstbestendige Belastingdienst waarin moderne IT en samenwerking centraal staan.

    Meerdere teams effectief laten samenwerken aan één product. Bregje, scrum master

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt minimaal een hbo- werk- en -denkniveau in een voor de functie relevante richting.
    Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie en werkomgeving (IT-landschap).
    Je beheerst zowel het Nederlands als Engels goed genoeg om je werkzaamheden binnen IT-teams uit te kunnen voeren.
    Je hebt ervaring met veranderingsprocessen.

    Jouw competenties

    plannen en organiseren
    samenwerken
    omgevingsbewustzijn
    klantgerichtheid

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Senior .NET tester  

    - Gelderland

    Wil jij bijdragen aan de vernieuwing van het IT-landschap van de Belastingdienst? Vanwege uitbreiding zoeken wij een Senior .NET Tester voor ons devOps team in Apeldoorn. Bij ons krijg je de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Kom werken bij de Belastingdienst en bouw mee aan de communicatie tussen de Belastingdienst, Toeslagen, burgers en bedrijven.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Als Senior .NET Tester ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten, uitvoeren en vrijgeven van functionele- en integratietesten. Je werkt mee aan diverse applicaties binnen het IDN team, waarbij je meedenkt in oplossingen, specificaties en scenario's. Samen met je team realiseer je de bouw, test en oplevering van deze applicaties.

    Daarnaast ondersteun je andere disciplines rondom het team, zoals briefontwerp en beheeractiviteiten. Het applicatielandschap beweegt zich naar een service georiënteerd landschap, waarbij containerisatie van applicaties een steeds belangrijkere rol speelt. Testautomatisering is hierbij cruciaal en jij zult hier volop mee bezig zijn.

    Een bijzondere baan, omdat

    je werkt mee aan het vernieuwen van een systeem dat het brievenproces optimaliseert.
    je hebt de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen.
    je bouwt mee aan de communicatie tussen de Belastingdienst en haar klanten.
    je levert een bijdrage aan de vernieuwing van het IT-landschap.
    je op dinsdag samen met het team werkt op kantoor WBC in Apeldoorn.

    "Het MLP-team is de spin in het web voor het aanmaken van allerlei brieven richting klanten." Jan, testprofessional

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt hbo werk- en denkniveau.
    Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met de ontwikkeling van complexe enterprisesystemen.
    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
    Je hebt minimaal drie jaar ervaring met testautomatisering en verschillende testtooling (bij voorkeur ervaring met Robot Framework, Cucumber, Gerkin).
    Je hebt kennis en ervaring met technologieën zoals Webservices, ASP.NET, .NET, MS SQL Server, AzureDevOps, OpenShift/Containerisatie, Pipelines, virtuele machines, Jira/Confluence.
    Je hebt ervaring met agile werken.

    Jouw competenties

    analyseren
    samenwerken
    flexibiliteit
    zelfontwikkeling
    resultaatgerichtheid

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Als dat het geval is wordt je binnen twee weken uitgenodigd voor een kennismaking op kantoor.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees meer over werken met een arbeidsbeperking.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Senior Java developer  

    - Gelderland

    De Belastingdienst beheert een van de grootste databanken van Europa met daarin de fiscale informatie van miljoenen burgers en bedrijven. Onze applicaties zijn van essentieel belang voor onze samenleving. Als senior Java-developer heb je een richtinggevende rol binnen het scrumteam waarmee je dagelijks, vanuit Apeldoorn, werkt aan deze applicaties.

    Wil je meer informatie over Java bij de Belastingdienst? Klik op deze speciale pagina

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Welke technologie kunnen we het beste inzetten voor de ontwikkeling van een applicatie? En als we een bepaald vraagstuk op meerdere manieren kunnen oplossen, welke kiezen we dan? Dat zijn de vraagstukken waarop jij je richt. Natuurlijk maak je deze complexe technische keuzes niet alleen. Je werkt nauw samen met de andere Java-experts in je team. Wel ben jij vervolgens degene die de knopen doorhakt.

    Je loopt voorop als gaat om het delen van kennis, en inspireert en coacht je collega's. Zo geef je workshops en presentaties aan Java-vakgenoten over de nieuwste toepassingen. Ook pak je een sleutelrol in de meetings van de Java-vakgroep waarin zo'n honderd Java-developers sparren over teamoverstijgende en vooruitstrevende projecten die voor de Belastingdienst van betekenis kunnen zijn. Via (inter)nationale events als J-Fall of Devoxx blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en trends. Daarnaast neem je de regie in de transitie die onze IT-teams doormaken richting zelfsturende DevOps-teams. Hierbij zorg je dat onze teams steeds meer verantwoordelijkheden naar zich toetrekken. Professionele ontwikkeling én optimale software: dat is jouw doel.

    Een bijzondere baan, omdat

    je werk ontzettend divers is; er zijn altijd nieuwe vraagstukken en uitdagingen én we zijn continu op zoek naar verbetering.
    je in scrumteams samenwerkt in een professionele en tegelijkertijd informele werksfeer.

    "In de Rotterdamse haven komen grote containerschepen binnen die diverse waren moeten aangeven. Zonder onze applicaties kunnen zij niets meer in- of uitvoeren. Er ontstaan dan bijvoorbeeld lange files van vrachtwagens die goederen willen ophalen. Ons werk is dus van maatschappelijk belang." Bert, senior Java-developer bij de Belastingdienst.

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt hbo werk- en denkniveau.
    Je beschikt bij voorkeur over SCJP/OCPJP én een aantal aanvullende Java-certificaten, of je bent bereid deze te halen.
    Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring met het ontwikkelen in Java Enterprise Edition en bent in staat mee te denken over de software-architectuur.
    Je beheerst diverse van de frameworks en tooling die wij gebruiken, onder meer Angular, Maven, OpenShift, Jenkins, SonarQube, Git en Jira.
    Je hebt brede kennis van continuous integration, continuous delivery, DevOps en containerhosting.
    Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, op minimaal B2 niveau.
    Je hebt bij voorkeur ervaring met het geven van presentaties en workshops, en met het coachen van mensen.

    Jouw competenties

    Analyseren
    Samenwerken
    Klantgerichtheid
    Resultaatgerichtheid
    Plannen en organiseren

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Medior Java developer  

    - Gelderland

    Complexe applicaties realiseren en beheren. Dat doe je vanuit Apeldoorn als medior Java developer. Je ontwikkelt voor de Belastingdienst applicaties die van grote invloed zijn op de Nederlandse samenleving.

    Wil je meer informatie over Java bij de Belastingdienst? Klik op deze speciale pagina

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    De vraagstukken vanuit de business zijn ontzettend divers. Denk aan een bug in de aangifte-applicatie en een nieuw online formulier voor de schenkbelastingen. Of een aanpassing voor de website van de Douane op basis van nieuwe wet- en regelgeving. In nauwe samenwerking met de andere developers, ontwerpers en testers uit jouw scrumteam ontwikkel je applicatieonderdelen en unittests. Je brengt complexe processen terug tot eenvoudige componenten en bedenkt creatieve oplossingen voor technische problemen.

    Als medior Java developer speel je ook een belangrijke rol in het delen van kennis. Doordat jij en de collega's uit je scrumteam altijd elkaars werk testen en reviewen, houden jullie elkaar scherp en blijven jullie elkaar inspireren. Daarnaast neem je deel aan nationale events als J-Fall, hackathons en interne bijeenkomsten. Je kan deelnemen aan de meetings van de Java-vakgroep waarin zo'n 120 developers sparren over teamoverstijgende en vooral vooruitstrevende projecten die voor de Belastingdienst van betekenis kunnen zijn.

    Een bijzondere baan, omdat

    je aan complexe applicaties werkt die direct van grote invloed zijn voor de Nederlandse samenleving.
    je collega's en jij altijd elkaars werk testen en reviewen. Jullie houden elkaar scherp en blijven elkaar in een informeel en professioneel team inspireren.
    je de vrijheid krijgt om je eigen carrière te maken. Je krijgt alle ruimte voor een opleiding of om een idee uit te werken of eens te switchen tussen de verschillende teams.
    je deel kunt nemen aan bijeenkomsten en conferenties.
    je aan complexe applicaties werkt die direct van grote invloed zijn voor de Nederlandse samenleving.

    "Bij de Belastingdienst werken we met diverse frameworks en tools. En of het nu gaat om het fixen van een bug of het maken van een nieuwe applicatie; ik leer veel en zit eigenlijk de hele dag te puzzelen. Alle Java-ontwikkelaars werken intensief samen in scrumteams." - Atsje, medior Java-developer bij de Belastingdienst.

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt hbo werk- en denkniveau.
    Je hebt minimaal drie jaar ervaring met het ontwikkelen in Java Enterprise Edition.
    Je beheerst diverse frameworks en tooling die wij gebruiken. Dit zijn onder andere Java Enterprise Edition, Angular, Maven, OpenShift, Jenkins, SonarQube, Git en Jira.
    Je beschikt bij voorkeur over SCJP- en OCPJP-certificaat (of je bent bereid deze te halen).
    Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, op minimaal B2 niveau.
    Je bent in staat technische en functionele problemen te analyseren en gecontroleerd op te lossen.
    Je past non-functionals (zoals beveiliging en performance) toe als een integraal onderdeel van de voortbrenging.

    Jouw competenties

    Analyseren
    Samenwerken
    Klantgerichtheid
    Resultaatgerichtheid
    Zelfontwikkeling

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Systeem ontwikkelaar  

    - Gelderland

    Ben jij een ervaren Systeemontwikkelaar die graag werkt op het snijvlak van datacenter diensten en applicatieontwikkeling? Wil jij bijdragen aan het software delivery platform van de toekomst en teams helpen DevOps te omarmen? Dan is deze baan bij de Belastingdienst in Apeldoorn iets voor jou!

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Bij de afdeling GOS, team DPS, werk je samen met collega's uit de hele IV-organisatie aan het DevOps voortbrengen van DB2 op het mainframe. Je onderhoudt bestaande SQL validatie-, deployment- en data mutatie services, bouwt nieuwe data gerelateerde DevOps services, maakt en onderhoudt CI/CD pipelines en ondersteunt gebruikers door middel van consultancy en workshops.

    Wij zijn op zoek naar iemand die proactief is, innovatief en het nodige initiatief neemt. Iemand die de behoefte van een ontwikkelaar kent en dit kan vertalen naar praktische toepasbaarheid. Je zoekt grenzen van haalbaarheid op, durft van invloed te zijn en vindt het leuk om daar te zijn waar het vuur brandt! Je communiceert makkelijk met collega-ontwikkelaars, hebt een onderzoekende geest en bent gedreven om nieuw opgedane kennis te delen met collega's. Je gaat op een positieve, constructieve manier om met feedback, kritiek en tegenslagen.

    Een bijzondere baan, omdat

    je alle ruimte krijgt om te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie
    je werkt met diverse collega's en technologieën, wat elke dag uitdagend en leerzaam maakt
    je invloed hebt op de voortbrenging van IV-producten en daarmee bijdraagt aan de toekomst van de Belastingdienst

    "Bij team DPS los ik dagelijks technische complexe vraagstukken op. Ik werk daarbij met computersystemen met een lange en bewezen staat van dienst, in combinatie met de nieuwste 'state-of-the-art' ICT-oplossingen. Programmeren is mijn core-business en ik heb daarvoor veel contact met onze interne klanten." - Martijn, Systeemontwikkelaar/ DevOps Engineer

    Wanneer past deze baan bij je?

    Je hebt wo werk- en denkniveau
    Je hebt meer dan 5 jaar ervaring met het Linux platform, het IBM Mainframe, DevOps, Continuous Integration en Continuous Delivery processen
    Je hebt werkervaring met Azure DevOps (pré)
    Je communiceert goed in woord en geschrift
    Je hebt een T-Shaped houding en werkt volgens de principes van Scrum (SAFE)
    Je werkt actief aan het verdiepen en verbreden van je kennis op de gevraagde kennisgebieden

    Jouw competenties

    Analyseren
    Samenwerken
    Omgevingsbewustzijn
    Creativiteit
    Resultaatgerichtheid

    De afdeling - Directie Informatievoorziening

    De directie Informatievoorziening is hét ICT-bedrijf van de Belastingdienst. Met ruim 3.000 collega's zorgen we dat Nederland kan rekenen op betrouwbare informatievoorzieningen en ICT-systemen. Heel Nederland? Ja, onze 'klanten' zijn niet alleen Belastingdienstmedewerkers, maar ook 8.600 grote ondernemers, 2,2 miljoen mkb-ondernemers en 8,5 miljoen burgers. En wist je dat wij werken volgens een agile-mindset? Open, transparant en gericht op leren en kennis delen. Door de toepassing van een DevOps-werkwijze en ons aanbod van geautomatiseerde technieken kunnen de systemen van de Belastingdienst dagelijks miljoenen data en euro's verwerken.

    Bij ons werk je in een moderne tech-organisatie met ménsen als kloppend hart. Of je nu als engineer of in een andere rol bijdraagt aan effectieve ICT; jouw inzet doet ertoe. Net als jouw ontwikkeling, waarin wij graag investeren. En jouw ideeën, waar we graag naar luisteren. Ook is er volop ruimte om samen te innoveren met externe partijen. Niet alleen om te moderniseren, maar vooral om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die passen bij de belevingswereld van burgers, bedrijven en collega's.

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

    Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

Firmen Detail

  • Ist die E-Mail verifiziert
    Nein
  • Mitarbeiter insgesamt
  • Gegründet in
  • Aktuelle Jobs

Google Map